DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND

VOOR 14U BESTELD, MORGEN IN HUIS

24H KLANTENSERVICE

+31 174 700205  

Over CupPlus

CupPlus is een Chinees familiebedrijf met fabrieken in China en Polen. De fabriek van CupPlus is in 2006 opgericht. Bedrukte disposables hebben zich inmiddels bewezen als zeer sterk communicatiemiddel. Denk aan evenementen, vergaderingen, congressen en netwerkbijeenkomsten. Cupplus is een fabrikant in disposables, waarbij de nadruk ligt op het customized bedrukken, leveren van kartonnen koffiebekers en andere producten. Helemaal geheel in uw huisstijl met uw logo's of andere bedrijfsboodschap.  

Wie zijn wij?

Wij zijn een fris, dynamisch en servicegericht bedrijf dat graag met u meedenkt. Onze doelstelling is om op de best mogelijke wijze uw boodschap te vertalen naar een prachtige beker.

Waarom CupPlus

Wij bedrukken alle soorten en maten kartonnen koffiebekers. Van blanco tot een beker met uw eigen ontwerp. Cupplus gelooft in klantgerichte communicatie en effectiviteit. Wij kunnen al vanaf 250 tot 50.000 koffiebekers bedrukken vanuit onze fabriek in Poeldijk. Wij bieden het allemaal. Onze ontwerpstudio ontwikkelt kosteloos een ontwerp voor u. Verder berekenen we voor onze Nederlandse productie geen enkele startkosten zoals prepress of clichékosten. U ontvangt dus gegarandeerd en direct de laagste prijs. Onze levertijden zijn standaard binnen 10 – 15 werkdagen, echter is het uiteraard ook mogelijk om sneller te leveren tegen een spoedtarief. Wellicht is het voor jullie marge- technisch zeer interessant om eens rond de tafel te gaan zitten. 

Wij zijn gespecialiseerd in...

Kartonnen koffiebekers

Custom bekers

Biologische bekers

Bowls & buckets

Waar het allemaal begon

2006

Meer dan 10 jaar ervaring

Capaciteit

700 container 

1,2 cups biljoen per jaar

Duurzaamheid

Wij bieden de meest 

millieuvriendelijke alternatieven

Lookbook

Sinds jaar en dag zijn wij de betrouwbare partner van vele ondernemingen, waarbij wekelijks tot zelfs dagelijkse opdrachten geen uitzondering zijn. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden waardoor u zich kunt laten inspireren.

0