Save-Money-PNG-Pic.png

DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND

fast+delivery+lorry+speed+transport+tran

VOOR 14U BESTELD, MORGEN IN HUIS

cs-250px.png

KLANTENSERVICE

+31 174 700209

OVER CUPPLUS

CupPlus is een Nederlands familiebedrijf met Chinese roots en eigen fabrieken in Nederland, China en Polen. De eerste fabriek van CupPlus is in 2006 opgericht. Bedrukte disposables hebben zich inmiddels bewezen als zeer sterk communicatiemiddel. Denk aan evenementen, vergaderingen, congressen en netwerkbijeenkomsten.

 

Cupplus is een fabrikant in disposables, waarbij de nadruk ligt op het 'customized' bedrukken, leveren van kartonnen koffiebekers en andere producten.

Helemaal geheel in uw huisstijl, met uw eigen logo of bedrijfsboodschap.

Wie zijn wij?

Wij zijn een fris, dynamisch en servicegericht bedrijf dat graag met u meedenkt. Onze doelstelling is om op de best mogelijke wijze uw boodschap te vertalen naar een prachtige beker.

Waarom CupPlus

Wij bedrukken alle soorten en maten kartonnen koffiebekers. Van blanco tot een beker met uw eigen ontwerp. Cupplus gelooft in klantgerichte communicatie en effectiviteit. Wij kunnen al vanaf 250 tot 50.000 koffiebekers bedrukken vanuit onze fabriek in Poeldijk. Wij bieden het allemaal. Onze ontwerpstudio ontwikkelt kosteloos een ontwerp voor u. Verder berekenen we voor onze Nederlandse productie geen enkele startkosten zoals pre press- of clichékosten. U ontvangt dus gegarandeerd en direct de laagste prijs. Onze levertijden zijn standaard binnen 10 en 15 werkdagen, echter is het uiteraard ook mogelijk om sneller te leveren tegen een (gering) spoedtarief. Wellicht is het voor u marge-technisch interessant om eens met ons om de tafel te gaan zitten.

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN...

Kartonnen koffiebekers

Custom print bekers

Biologische (koffie)bekers

Bowls & buckets

WAAR HET ALLEMAAL BEGON

2006

Al 14 jaar ervaring

Capaciteit

1000 containers

+/- 1 miljard bekers per jaar

Duurzaamheid

Wij bieden de meest

millieuvriendelijke alternatieven

LOOKBOOK

Sinds jaar en dag zijn wij de betrouwbare partner van vele ondernemingen, waarbij wekelijkse, tot zelfs dagelijkse opdrachten geen uitzondering zijn. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden waardoor u zich kunt laten inspireren.