Deliver your order in 10 days

1008010.png

Small quantities

3142246.png

From only 1,000 cups

Fast delivery

3159310.png

Design service

Design specialist always available

200485.png

Digital & Flexo print

High resolution, all possibilities

846078.png

Best price guaratee

Direct manufacturer

4082830.png

Made in Holland

Best quality, less carbon footprint

DE BESTE KWALITEIT

 

Een no-nonsense mentaliteit, gecombineerd met een creatieve geest. Dat is onze stijl. We vormen een sterk team met een verkoopafdeling en een ontwerpstudio, waar veel wordt gelachen en hard wordt gewerkt. Weet u hoe dit nu verder in zijn werk gaat? Maakt u zich verder geen zorgen, want onze ontwerper houdt zich voornamelijk bezig met het controleren, verwerken en aanpassen van uw drukwerkbestand zodat alles zich in de juiste verhouding positioneert. Het enige wat u hoeft te doen is het door u gewenste ontwerp aanleveren. Onze artwork-specialist plaatst het ontwerp vervolgens in een template. Deze specialistische controle is uiteraard geheel gratis! Na uw akkoord op de digitale drukproef, zullen wij starten met de productie!

Ondanks dat wij altijd gebruik maken van voedselveilige en lage-migratie- inkten, is het met het oog op de voedselveiligheid niet toegestaan om de binnenkant van de koffiebeker te bedrukken, omdat de hete drank dan in direct contact komt met de inkt. Wij bedrukken de koffiebekers dus alleen aan de buitenkant van de beker. 

BEDRUKTE

KOFFIEBEKERS.

DIGITAAL

Koffiebekers tot 20.000 stuks maken wij in Nederland en bedrukken wij met onze digitale printer. Dit geeft een superieure printkwaliteit en een snelle levertijd van 14 dagen.
Daarnaast rekenen wij voor Nederlandse productie geen printplaat kosten en kunnen wij al vanaf 250 stuks een unieke koffiebeker maken.

OFFSET

Vanaf 50.000 koffiebekers met eigen bedrukking kunt u bij ons kiezen voor offsetdruk. Levering vindt daarbij plaats binnen 4 weken. Dit is voor grotere afnames een goed alternatief voor digitale print qua prijs. Met betrekking tot de levertijd, ook een goed alternatief voor onze Chinese productie, die doorgaans 12 weken in beslag neemt, mede door de lange bootreis, die met onze Nederlandse offsetbedrukking niet hoeft te worden gemaakt.

 

Daarnaast doet offset-bedrukking kwalitatief niet onder voor digitale druk.

 

Onze offset-bedrukking heeft dus veel voordelen. Met offset hopen wij klanten die grote afnames willen, maar toch een snelle levertijd, te kunnen bedienen. Dat alles met hetzelfde mooie resultaat als dat men van onze digitale druk gewend is. In feite gaat offset verder waar digitale druk ophoudt, tegen nog scherpere tarieven.

FLEXO

Voor grotere oplages kunt u ook bij ons ook kiezen voor de productie in China,
waar wij een eigen fabriek in beheer hebben. Daar wordt gebruikt gemaakt van
een flexodruk. Andere voorbeelden van producten die op deze wijze worden
bedrukt zijn kartonnen doosjes en plastic tassen etc. Deze druktechniek wordt met
name gebruikt voor grote hoeveelheden. Het voordeel van deze drukwijze is de
prijs. Hier kan tegen een lagere prijs worden gedrukt vanwege de snelheid
waarmee de (massa)productie plaatsvindt.
Let er wel op dat u, als u een keer digitaal laat printen, en de volgende keer
flexodruk laat drukken, er geringe kleine kwaliteits- of kleurverschillen
waarneembaar kunnen zijn. Dit komt door de verschillende drukwerktechnieken.

Komt u ergens niet uit of mocht u meer informatie willen ontvangen of een vrijblijvende offerte?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.