DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND

VOOR 14U BESTELD, MORGEN IN HUIS

KLANTENSERVICE

+31 174 700209

Deze beker is net als al onze andere bekers gemaakt van karton, maar wat deze beker anders maakt is dat dit karton zo is ontwikkeld, dat dit materiaal geen coating (tegen lekken) nodig heeft.

 

Daarom is deze beker revolutionair. Normale disposable koffiebekers worden gecoat met PE-plastic en de eco-bekers met bioplastic (PLA).

“Leer van het verleden, leef in het heden, bereid je voor op de toekomst.“

Dit papier heeft dus geen coating nodig. Juist de coating bij kartonnenbekers zorgt voor de slechte afbreekbaarheid en/of recyclebaarheid. 

Karton gecoat met PLA is, in tegenstelling tot PE, weliswaar composteerbaar, maar niet gemakkelijk recyclebaar. De Green Earth Cup is zowel composteerbaar als recyclebaar en daarmee pas echt 'eco.' Gebruikte bekers kunnen zo bij het oud papier en hoeven niet apart te worden ingezameld. Uiteraard is dit unieke papier FSC® -gecertificeerd, waarmee de duurzaam verantwoorde herkomst van dit materiaal volledig is gewaarborgd.

Aan de ontwikkeling van dit karton is jarenlang onderzoek voorafgegaan. Wij hebben de fabrikant van dit karton geholpen om dit materiaal ook geschikt te maken als koffiebeker en daarmee bijgedragen aan de ontwikkeling ervan. Daarom zijn wij nu de enige koffiebekerfabrikant in de wereld die dit materiaal mag gebruiken om er koffiebekers van te maken.

De Green Earth Cup wordt volledig in Nederland geproduceerd en komt beschikbaar in zowel dit standaarddesign als in custom print-toepassingen, al vanaf 250 stuks! Binnenkort kan dus uw eigen logo te bewonderen zijn op deze baanbrekende beker, opnieuw een stap in de goede richting op ecologisch vlak.

Niet alleen op ecologisch vlak, maar ook op esthetisch vlak, is deze beker een echte topper. Met de witte kleur aan de buitenkant en de stoere kraft-look aan de binnenkant heeft, deze kartonnen koffiebeker een bijzondere, moderne en ecologische uitstraling.

Interesse? Neem contact op met egbert@cupplus.nl (sales) of sales@cupplus.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Voordelen ten opzichte van PE en van PLA-gecoate bekers:

 Geen plastic als coating

 Geen landbouwgrond verloren aan productie PLA

 Geen

zwerfafval

Beter voor mens, dier en klimaat door de milieuvoordelen

De Green Earth Cup is composteerbaar

Geen ophaaldienst nodig voor aparte inzameling

Gemakkelijk recyclebaar 

 Ecologisch meest  verantwoorde alternatief

Offerte Aanvragen

Geïnteresseerd in ons verhaal en wil je meer weten of gewoon direct een offerte krijgen?

Laat dan hier je gegevens achter zodat wij zo spoedig mogelijk een passend voorstel kunnen voorleggen.

 

Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde artikelen. Alleen producten als zodanig aangemerkt op deze website zijn FSC-gecertificeerd onder nummer SCS-COC-000652-AIC.

0