DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND

V.A. 50,000 LEVERING BINNEN  12 WEKEN

24H KLANTENSERVICE

+31 174 700205  

Ontdek onze producten

Bent u op zoek naar een koffiebeker met uw eigen ontwerp? Wilt u uw klanten of medewerkers vertouwd laten worden met uw nieuwe huisstijl? Het bedrukken van uw eigen kartonnen koffiebeker brengt uw merk recht in de handen van degene die u wilt bereiken. Een kartonnen koffiebeker kan daarom ook uitstekend fungeren als promotiemateriaal.

 Wij bedrukken zowel bekers in Nederland als in China. Vanaf 30.000 stuks kunt u al een eigen kartonnen koffiebeker laten maken tegen een geringe prijs. U ontvangt uw eigen merk koffiebeker al binnen 12 weken thuis, op het werk of direct bij degene die u wil verassen!

Wilt u van onze producten 30.000 stuks of meer bestellen? Dat kan! Dan schakelen wij over naar onze eigen fabriek in China (Flexodruk).

Houd rekening met een levertijd van minimaal 9-11 wekenDe printplaatkosten a.u.b. uitgaan van € 85 per kleur per model. 

 

Voor het vaststellen van een tarief gelieve contact op te nemen per e-mail. Geef aan ons door in welke soorten, aantal stuks en maten u

geinteresseerd bent. Wij nemen binnen 24 uur zo spoedig contact met u op.  Je kan ook gerust contact opnemen met de klantenservice door te

bellen naar: +31 (0)174 70 02 09. 

Kartonnen bekers

Saladekommen wit

Chicken buckets

Soepkommen wit

Saladekommen kraft

Meeneemdozen

Soepkommen kraft

Popcorn buckets

0